Hva skjer

Norwind Offshore er nå lansert. Selskapet som tilbyr spesialtilpassede fartøy rettet mot avanserte maritime operasjoner for utbygging og drift av havvind.

Les mer

Årets Aqua Nor gikk av staben 24.-27. august, og ble denne gangen arrangert som en hybrid med både fysiske og digitale messestander for utstillerne.

Les mer

Vi starter høsten med to nye fjes - og et gledelig gjensyn.

Les mer

I Havnevik har vi lang erfaring med skreddersøm av messeløsninger for våre kunder. Ta kontakt med oss dersom din bedrift ønsker design av messestand. Her kan du ta en titt på noe av det vi har levert tidligere.

Les mer

Hurra! 🎉
Vi gleder oss til å få Aleksandra inn som en del av teamet!
Hun har spesialisert seg på design av identitet og emballasje, men skal også jobbe med digital design hos oss. Vi gleder oss til august!

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi, i samarbeid med Avento, har fått en ny samarbeidspartner i Nor Lines!
Nor Lines er en markedsledende leverandør av bærekraftige løsninger for frakt av gods.
For tiden jobber vi med å utvikle kampanjer, forsterke merkevaren og designe identitetsbærende elementer som transportguide, mapper, salgspresentasjoner og profilmanual.

Les mer

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som vil være med på utviklingen av Havnevik. Er du nysgjerrig på hva vi ser etter? Les mer og send oss gjerne en søknad!

Les mer

Vi har hatt gleden av å utvikle konsept, design og nettsider for Den Trondhjemske postvei, i samarbeid med oppdragsgiver Møre og Romsdal fylkeskommune!

😊

Vi er stolte over å få være med på å fremheve denne fantastiske, men godt skjulte skatten av norsk kulturarv!

> Se en presentasjon av nettsiden til Den Trondhjemske postvei her.

Endelig kan vi gratulere Bybadet med vellykket åpning! 🥳
Vi gleder oss til morgenbad, rekorder i sklia og afterwork i boblebadet!

_
Foto: Torbjørn Sandbakk

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår!

I år har vi valgt å gi vår julegave til Skattkammeret i Ålesund, et tiltak i regi av Kirkens Bymisjon Møre. Skattkammeret arbeider for at barn og unge skal ha gode og sunne fritidstilbud, og tilbyr blant annet ulike aktiviteter samt gratis utlån av sports- og fritidsutstyr til barn og unge opp til 20 år. ❄

Vi ønsker å takke alle barnehageansatte for en fantastisk jobb og engasjement i året som har gått. Vi er imponerte over alt dere har klart å utrette i det spesielle året 2020. Vi har laget en liten film med julehilsen til Gnist Barnehager fra oss, og takker for et godt samarbeid.

Les mer

God helg fra oss!
Her er en liten sniktitt på identieten til Bybadet. Vi gleder oss til åpningen!

Les mer

Metizoft er et ledende internasjonalt selskap innen inspeksjon, dokumentasjonsinnhenting og tjenester tilknyttet IHM-sertifisering og andre bærekraftige løsninger.
Vi ser frem til å jobbe med en så innovativ og engasjert gjeng!

Sammen med Avento og Corporate Communications lanserte vi tidligere i år nye nettsider for Hofseth BioCare ASA.
Case kommer.

I sommer lanserte Regatta nye eksklusive redningsvester, Gold Edition, samt et helt nytt produkt - våtdrakten Oceano. I tett samarbeid med Regatta, utførte vi film- og fotoshoot av de to nye kolleksjonene.

Les mer

(foto: Svein Harkestad)

Vi er i gang med å utvikle en digital mulighetsstudie for den gamle postveien gjennom Møre og Romsdal. Hensikten er å belyse hvordan man kan skape nye tilbud, opplevelser og arbeidsplasser gjennom økt verdiskaping og turisme langs postveien.

Les mer her >

Vi gratulerer Bro med en glimrende og velfortjent anmeldelse i VG! ✨

Les anmeldelsen her >

Denne gangen skal vi bistå med nettsider. Vi gleder oss til nok et kjekt samarbeid!

Hurra! Vi gleder oss veldig til å jobbe med strategi, identitet og nettsider sammen med Ålesund Bybad!

Vi i Havnevik tar helsesituasjonen på alvor, og tar derfor grep for å bidra til å hindre spredning.

Les mer

Et resultat av langsiktig arbeid med å skape et godt team, og stabile og gode relasjoner med kundene våre.

Les mer

Vi ønsker alle våre flotte kunder, samarbeidspartnere, venner og bekjente en god påske!

Pia er tilbake fra permisjon! 🎉 Kjekt å ha henne på plass igjen. Vi gleder oss spesielt til artige samtaler i lunsjen!

Torsdag inviterte forfatterne Arnfinn Mauren og Harald Grytten til boklansering på Jacu.

Les mer

Vi ønsker alle våre kunder, samarbeidspartnere, venner og familie en god jul og et godt nytt år!
Vi er på plass igjen på nyåret! ❄

Vi gratulerer Skipsteknisk AS og Hofseth International AS med å ha blitt valgt videre til NM i vekstskaping!👏

Foto: Bård Gudim

Vi har fått være med på produksjonsprosessen til en av de mest spennende og bærekraftige bedriftene i regionen. I Hofseth BioCare sine fabrikklokaler i Misund foredles alt som ikke går til filletproduksjon til naturlige ingredienser og kosttilskudd.

Les mer

Gratulerer til Nye Ålesund Kommune som ble kåret til Årets Brand under Industrial Design Conference 2019 🎉
Vi er stolte av å ha utviklet den visuelle identiteten, med mål om å samle Haram, Sandøy, Skodje, Ørskog og Ålesund til en ny felles kommune.
Klikk for å lese juryens begrunnelse.

Les mer

I september tok vi oss ei langhelg til Amsterdam! Her fikk vi oppleve mye av det byen har å by på av både kunst, musikk, kultur, mat og drikke👌

Her er noen glimt fra turen.

Les mer

Boligmesse 2019 blir helgen 27.–29. september avholdt i Sparebanken Møre Arena. I år er det 116 utstillere på plass, alle med ønske om å inspirere boligeiere i regionen. Vi har denne gangen jobbet sammen med Tafjord og Norhus med konsept og design. Ta en titt på deres stander, og besøk dem på årets boligmesse!

Les mer

BlueFish ble denne uken avholdt for andre gang, og fiskerinæringen samlet seg for tre innholdsrike dager. 100 utstillere var på plass, deriblant flere av våre kunder. Denne gangen jobbet vi tett sammen med Møretrygd, Viiral og Tyrholm & Farstad med konsept og design.

Takk for godt samarbeid!

Les mer

13. august er det 25 år siden Kjell Holm grunnla «Stiftelsen Kjell Holm» med formål om å støtte og utvikle kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak. I løpet av disse årene har stiftelsen bidratt med mer enn 152 millioner kroner til kulturliv og frivillighet. Tirsdag inviteres alle Ålesundere til å ta del i feiringen.

Vi gratulerer!

Les mer

For det førtiende året arrangeres Aqua Nor i Trondheim fra 20.–23. august.
Siden start har messen vært en møteplass for akvakulturnæringen verden over, og er i dag regnet som verdens største messe for akvakultur-teknologi.

I år har vi bistått Mørenot og Artec Aqua med konsept og design av deres messestand.

Les mer

Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med Cflow. Valget falt på Havnevik for utvikling av systemdesign. Det gjør oss veldig stolte!

📷 Vasco Pinhol

Etter et års permisjon er Marius endelig tilbake i Havnevik. Det siste året har Marius jobbet som Chief Design Officer hos Vuu. Nå er han klar til å ta fatt på spennende prosjekter for våre kunder. Kom innom og si hei!

Polyform er en ledende fender- og bøyeprodusent med lang og stolt historie helt tilbake til 1955. De utvikler og produserer sine produkter ved fabrikken i Ålesund med mer enn 70 ansatte. Vi er glade for å jobbe tett sammen med de dyktige menneskene i Polyform og utvikler i disse dager messekonsept til årets METS Trade i Amsterdam. Stay tuned!

📷 Tony Hall

Det er fire år siden Børre forlot oss for å jobbe som markeds- og informasjonssjef for Gnist Barnehager. Gjennom årene har vi holdt tett kontakt, og vi er kjempeglade over å nå ønske han velkommen tilbake som rådgiver i Havnevik! 🎉

Det er enkle grep som skal til for å ivareta sikkerheten av redningsvesten, men likevel er det skremmende få som vet hvordan. Ni av ti eiere av oppblåsbare redningsvester vet ikke hvordan den vedlikeholdes.

Les mer

Hurra!! 🎉Ingvill er tilbake fra permisjon! Vi gleder oss til hverdager med henne igjen!

Vi er stolte av å ha fått Kristianne og Markus til Havnevik.

Les mer
Marius Nakken har fått fornyet tillit av Norges Bilsportforbund, og er tatt ut på landslaget for 2019. Nakken er også en av de 6 utplukkede utøverne som er tatt ut på «satsingslandslaget»…
Les mer
Sperre Coolers har endret navn til Hydroniq Coolers. Havnevik ble i konkurranse med flere byråer valgt til å bistå selskapet med strategi, rebranding og implementering. Dette har vært et fantastisk spennende prosjekt, med flinke og fine folk - og ikke minst en prosess hvor vi har fått være med helt fra starten, akkurat slik vi liker det.